Hvordan blokerer du nogen på TikTok (officiel metode)
Sidst opdateret den 4. december 2024 af John PaulTikTok er en af de mest populære sociale medieplatforme i dag. Nå, det er primært fordi det tilbyder interessante og sjove klip, der tiltrækker brugere til at blive og blive ved med at rulle. Bortset fra visningsaspektet af den nævnte platform, giver TikTok også brugere mulighed for at interagere med hinanden gennem kommentarer, følger, likes og direkte beskeder (DM'er).
Og som enhver anden app til sociale medier, du kan ikke undgå giftige brugere der kan chikanere dig ved at sende dig uopfordrede beskeder eller kommentere uhøflige ting om dig og dine indlæg. Udover det kan der være TikTokers, som du af en eller anden grund ikke kan lide. Du kan spørge: hvordan blokerer du nogen på TikTok?
Kan du blokere nogen på TikTok?
Heldigvis TikTok har mulighed for at blokere andre brugere. Så ja, det kan du! Hvis du befinder dig i lignende situationer som nævnt ovenfor, kan du overveje en sådan mulighed for din ro i sindet. Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, har vi udarbejdet en komplet guide til, hvordan du blokerer nogen på TikTok ved hjælp af appen eller webversionen. Vi har også inkluderet en måde, du kan gøre det på blokere flere brugere på én gang.
I denne artikel
- Del 1: Hvordan blokerer du nogen på TikTok via appen
- Del 2: Sådan blokerer jeg Jeg blokerer nogen på TikTok på nettet
- Del 3: Sådan blokerer du nogen på TikTon i bulk
- Hvad sker der, når du blokerer nogen på TikTok?
- Hvorfor kan jeg ikke blokere nogen på TikTok?
- Sådan fjerner du blokering af nogen på TikTok

Del 1: Hvordan blokerer du nogen på TikTok via appen
Denne metode vil kun tillade dig blokere én bruger ad gangen og du kan gøre det direkte på appen. Når brugeren er blokeret, vil de ikke længere være i stand til at interagere med dig på nogen måde på TikTok. De er praktisk talt usynlige for dig, indtil du fjerner blokeringen af dem manuelt. Sådan gør du:
1. Start TikTok-appen og go til søgelinjen. der, indtaste målbrugerens brugernavn, og du bør finde dem på resultaterne.

2. Der, tryk på målbrugeren for at åbne deres profilside. Hit muligheden 3-dot/Share i øverste højre hjørne. Nogle muligheder vises på skærmen.

3. Tryk på Bloker-indstillingen, og der skulle vises en pop-up, der bekræfter din handling. Lige ramt Bloker igen for endelig at blokere brugeren.
I tilfælde af at du blokerede den forkerte bruger, kan du altid fjerne blokeringen af dem ved at følge de samme trin, og du bør se indstillingen Fjern blokering.
Del 2: Sådan blokerer du Jeg blokerer nogen på TikTok på nettet
Ligesom andre sociale medieplatforme har TikTok en webversion, der kan tilgås via enhver webbrowser på en telefon eller computer. Hvis du bruger TikTok i en browser eller du i øjeblikket ikke har din telefon, er disse trin, der skal følges. De er dog muligvis ikke for forskellige fra proceduren ovenfor, da mulighederne er ret ens.
1. Åbn TikTok.com på din enheds webbrowser. Og ramt login-knappen og indtast dine TikTok-kontooplysninger.

2. Der, klik på søgefeltet, og indtast brugernavnet på den bruger, du vil blokere. Hvis det er en følger, kan du gå til din profil og finde dem i sektionen Følgere. Åbne deres profil.

3. Derefter ramt muligheden med 3 prikker for at afsløre flere muligheder. Så, Vælg indstillingen Bloker. Der skulle vises en prompt på skærmen, der beder om tilladelse. Bare klik på Bloker-knappen for at afslutte.
Del 3: Sådan blokerer du nogen på TikTon i bulk
De tidligere metoder kan kun blokere én bruger ad gangen. De er nyttige, hvis du kun ønsker at blokere en bestemt bruger i tankerne. Hvis du bliver plaget af uforskammede kommentarer på dine TikTok-indlæg. Heldigvis har TikTok placeret en funktion dedikeret til at administrere kommentarer, som kan bruges til at blokere flere TikTok-brugere. Sådan gør du:
1. Åbn din TikTok-konto og go til videoen, hvor målbrugerne kommenterede. der, tryk og hold på én bruger i kommentarerne for at se flere muligheder. Så, vælge Administrer flere kommentarer.

2. Dernæst starte vælge de brugere, du ønsker at blokere. Du kan dog kun vælge 100 brugere ad gangen. Efter det, bare ramt Mere > Bloker konti.

Hvis du ønsker at kontrollere og fjerne blokeringen af nogle brugere, du ved en fejl har blokeret, kan du gå til Indstillinger og privatliv. Der skal du bare trykke på Bloker konti under Privatliv og begynde at fjerne blokeringen.
Hvad sker der, når du blokerer nogen på TikTok?
Blokering af nogen på TikTok har mange forskellige implikationer. Hvis du gør dette, den blokerede TikTok-bruger vil ikke længere kunne få adgang til din TikTok-profil. I virkeligheden, de kan ikke interagere/dele med alt på TikTok, der er forbundet med dig, såsom de billeder, videoer og historier, du har lagt ud. Bortset fra det får de ikke lov til at kommentere og reagere på dine indlæg, sende DM'er eller søge efter din TikTok-profil ved hjælp af deres konto.
Desuden blokerer brugeren automatisk fjerner dig fra deres følger-/følgerliste. Det gælder det samme for din. De vil heller ikke vide, at du har blokeret dem, medmindre de prøver at søge efter din profil og ikke kan se den.
Hvorfor kan jeg ikke blokere nogen på TikTok?
Hvis du ikke er i stand til at blokere nogen på TikTok, blokerer du sandsynligvis flere konti, og du har nået grænsen. Som du måske ved, dig kan kun blokere 100 brugere ad gangen hvis du bruger muligheden for administrer flere kommentarer. Desuden kan du muligvis ikke blokere nogen, fordi 3-punktsindstillingen ikke er tilgængelig. I så fald kan du trykke på deleindstillingen i stedet, da den normalt også har blokeringsfunktionen.
Sådan fjerner du blokering af nogen på TikTok
Hvis du uretmæssigt har blokeret nogen på Tiktok, eller du ønsker at fjerne blokeringen af dem, gør du sådan her:
1. Fra din TikTok-profil, ramt menupunktet (3 linjer/prikker) i øverste højre hjørne af grænsefladen. Så, Vælg Indstillinger og fortrolighed.

2. Bagefter, go til Privatlivsindstillinger og åbn Blokerede konti. der, lede efter den konto, du ønsker at fjerne blokeringen af. Vælg det og tryk på knappen Fjern blokering.
Konklusion
Som du kan se, er det ret simpelt at blokere nogen på TikTok. Du kan gøre det på appen eller webversionen af platformen. Du kan endda blokere flere brugere på én gang, hvis de er blevet en hovedpine i kommentarfeltet. Bare følg metoderne ovenfor og se, hvilke af dem der fungerer i din situation.
Folk spørger også:
Nej. Når du er blokeret, vil brugeren automatisk blive skjult fra din TikTok-konto. Det er dog også muligt, at de lige har deaktiveret deres konto. For at bekræfte de brugere, der blokerede dig, skal du bruge TikTok uden at logge ind på din formodet blokerede konto eller bruge en anden konto til at søge efter deres profil. Hvis det dukker op der, er der stor mulighed for, at du er blevet blokeret.