TIL | Alt om "Tillad denne computer" advarsel på iPhone, iPad eller iPod

Sidst opdateret den 8. december 2020 af Jason Ben

For at din iPhone skal synkronisere med iTunes, skal den først stole på computeren. Med andre ord er det først efter at have tillid til en computer, som din iPhone vil tillade dataoverførsel (fotos, musik, kontakter, videoer osv.) Mellem sig selv og den pågældende computer. Hvis din iPhone mistro en computer, behandler den den som en simpel opladningsenhed, når du tilslutter dem med et USB-kabel. Denne artikel forklarer procedurerne for, hvordan du får iPhone til at stole på computeren.

Stol på denne computer

Sådan fortæller du, om din iPhone har tillid til en computer

Når du tilslutter din ulåste iPhone til en computer, skal en meddelelsesboks med spørgsmålet "Trust This Computer?" Komme op på din iPhone-skærm. Det bekræfter for dig, at din iPhone ikke har tillid til eller mistillid den computer. I så fald kan du fortsætte med at stole på / mistillid det. Hvis meddelelsen ikke vises, så er der to muligheder:

  • Din iPhone har tillid til den computer. Du kan gå videre med din virksomhed.
  • Din iPhone mistroker den computer. Du vil vide, om dette er tilfældet, når dit forsøg på at dele data mellem de to enheder afvises.

Sådan tillader du en computer på iPhone

  1. Slut din iPhone til din computer og låse den op.
  2. Stol på denne computer? Meddelelsen dukker op.
  3. Tryk på på nederst til venstre for popup-vinduet Stol.
  4. Åbn iTunes på computeren.
  5. En meddelelse vises på computeren (Vil du tillade denne computer at få adgang til oplysninger på denne iPhone?). Vælge Fortsæt..
  6. Hvis du ikke vil have din iPhone til at stole på computeren, skal du vælge Stol ikke på.

Sådan stole du på en tidligere distrusted computer på din iPhone

Hvis du vælger Stol ikke på som forklaret i det sidste punkt ovenfor, vil tillidsmeddelelsen aldrig komme op på din iPhone, indtil du ændrer sine privatlivsindstillinger. Hvis du af en eller anden grund har ændret dig, og du nu vil stole på computeren, skal du fortsætte som følger.

  1. Afbryd din iPhone fra computeren.
  2. Tryk på knappen Indstillinger ikon på din iPhone.
  3. Blandt de muligheder, der kommer op, skal du rulle op og ned, indtil du finder, Generelt. Tryk på den.
  4. Det vil tage dig til en skærm med mulighed, Nulstil. Vælg den indstilling.
  5. Rul ned, indtil du ser muligheden, Nulstil placering og privatliv.
  6. Hvis din iPhone har adgangskode, vil den bede dig om at indtaste adgangskoden. Comply.
  7. Opdater din iTunes. Hvis de er opdaterede, skal du gå videre til næste procedure.
  8. Brug dit USB-kabel igen, tilslut din iPhone til computeren og åbn iTunes.
  9. En anmeldelse med spørgsmålet "Vil du tillade, at denne computer har adgang til oplysninger på denne iPhone?"Vises. Tap Fortsæt..
  10. Afbryd forbindelsen og tilslut igen iPhone til computeren. Tillidsmeddelelsen skal dukke op denne gang. Tap Stol.
  11. I den sjældne anledning, at anmeldelsen ikke vises, skal du genstarte både computeren og iPhone. Prøv igen.

Sådan mistillid du en tillid til computeren på din iPhone

Måske ville du have mistillid til en computer, men du stolede på det, eller måske du plejede at stole på en computer, men du tvivler nu på dens "troværdighed". Sådan ændrer du:

  1. Afbryd din iPhone fra den pågældende computer.
  2. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil placering og privatliv. (Vi har vist dig, hvordan du gør dette i proceduren ovenfor).
  3. Ved hjælp af et USB-kabel skal du slutte iPhone til den computer, du vil have mistillid til.
  4. Tillidmeddelelsen vil dukke op. Vælg Stol ikke på.
  5. Det gøres, din iPhone ophører med at stole på den computer, indtil den dag du vil ændre dit sind.

Konklusion

Husk altid, at tillidsmeddelelsen på din iPhone er en sikkerhedsforanstaltning. Du skal derfor være meget forsigtig, når du stoler på en computer.

DataKit iOS Data Recovery

Verdens # 1 Data Recovery software til iPhone, iPad og iPod Touch.

  • Gendan tabt / slettet / beskadiget / formateret data fra iOS-enhed, iTunes Backup-fil og iCloud Backup.
  • Gendan tabt / slettet / beskadiget / formateret fotos, videoer, kontakter, opkaldslog, sms, iMessages, WhatsApp besked, noter, app data og meget mere.
  • Sikkerhedskopier eventuelle iPhone / iPad / iPod data og gendan data til iOS enhed / pc.
  • Løs brudte iPhone / iPad / iPod-system uden data tab.
  • Understøttelse af alle iOS Device-modeller.
  • Kompatibel med iOS 12 og arbejde med den nyeste iTunes-version.
Win Download Mac Download Win Download Mac Download