[Stol på denne computer] Sådan stoler du på denne computer på en deaktiveret iPhone

Sidst opdateret den 8. december 2020 af Jack Robertson


Når du ser "iPhone er deaktiveret, skal du oprette forbindelse til iTunes" på din iPhone, din iPhone er helt låst, og du kan ikke bruge den mere. Under denne omstændighed kan du følge instruktionerne på skærmen og forbinde den til iTunes for at rette den deaktiverede iPhone eller lave en sikkerhedskopi.

Du kan dog ikke synkronisere din iPhone til iTunes, da begge din iPhone iTunes beder om Stol på denne computer på den deaktiverede iPhone, og du kan ikke trykke Stol når du ikke kan komme ind på iPhone. Og det er derfor, du googler efter, hvordan kan du stole på denne computer, når din iPhone er deaktiveret?

Før vi begynder at løse “Stol på denne computer”Spørgsmål, lad os lære at vide, hvorfor det sker for din første.

Sådan stoler du på denne iPhone på en deaktiveret iPhone


Alt hvad du behøver at vide om "Stol på denne iPhone"

Lad os nu se, hvorfor du skal trykke på “Stol”På din iPhone, når du prøver at forbinde den til en computer.

Din iPhone er beskyttet af en navngivet sikkerhedsfunktion To-faktor-autentificering som vil beskytte din iPhone og dataene, når nogen forsøger at oprette forbindelse til en computer.

Stol på denne computer

Denne funktion indstiller en begrænsning for andre enheder, der har adgang til din iPhone. Når du tilslutter din iPhone til en ny computer, aktiveres funktionen.

  • For at bestå godkendelsen skal du komme igennem den låste skærm, tryk på Tillid, og indtast adgangskoden.
  • Hvis du ikke kan komme ind på iPhone og trykke på Stol, funktionen nægter adgang fra denne computer.

Så lad mig gøre dette direkte til dig. Du CAN  tryk på tillid til denne computer på din deaktiverede iPhone, hvis du aldrig har tilsluttet den til pc'en.

iOS11 Stol på denne computer

Hvis du siger, at du med succes har betroet denne iPhone til computeren før, men den stadig beder om at stole på computeren denne gang, skyldes det sandsynligvis, at din iPhone er slukket, siden den seneste forbindelse eller din iPhone er låst eller deaktiveret for mere end 1 time.

Alt i alt er prioriteten at rette din deaktiverede iPhone. Når du har rettet det, kan du bare trykke på Stol og synkroniser med iTunes. Tjek følgende indhold, og start med at rette dit deaktiverede håndsæt.


For at stole på tilliden skal du først rette din deaktiverede iPhone

Her kan vi bruge iPhone Unlocker for at rette din deaktiverede iPhone. Dette er et kraftfuldt værktøj, der kan slette din låste skærmadgangskode og fjerne den deaktiverede skærm på samme tid uden at indtaste adgangskoden. Alt hvad du behøver er at forbinde din enhed til iPhone Unlocker og lav nogle klik, så vil din iPhone snart blive normal igen.

Sådan kan du ordne det.

Trin 1 Hent iPhone Unlocker på din pc, start den

Win Download Mac Download Win Download Mac Download

Trin 2 Vælg Tør adgangskode for at fjerne det deaktiverede skærmbillede

Du kan se, at der er 3 tilstande på grænsefladen til flere opgaver, her har vi brug for det Tør adgangskode for at fjerne det deaktiverede skærmbillede. Klik på Starten at fortsætte.

Unlocker Wipe adgangskode Bekræft information Download firmware

Trin 3 Forbered dig på fix din iPhone

Du skal kontrollere oplysningerne på din enhed, sørge for at de er korrekte og klikke Starten at bekræfte. Derefter, iPhone Unlocker downloader en firmware på din pc.

Trin 4 Fix den deaktiverede iPhone

Når firmwaren er downloadet, skal du indtaste koden for at gendanne, “0000”For at bekræfte handlingen. Klik derefter på Lås for at starte reparationen.

Forsigtig: Fastsættelse af din deaktiverede iPhone vil slet alle data på denne iPhone. Du kan prøve at sikkerhedskopier din deaktiverede iPhone selv.

Unlocker komplet download Firmware Indtast kode Unlock succes

På denne måde vender din deaktiverede iPhone tilbage til normal. Du kan også rette din deaktiverede iPhone via gendannelsestilstand eller iCloud.com.

Efter processen skal du indstille din iPhone, og du kan vælge at gendanne data fra iTunes eller iCloud backup-fil. Afslut opsætningen, du kan blot slutte din iPhone til computeren og trykke på Tillid.


Sådan kan du stole på din computer på den deaktiverede iPhone. Du skal fjerne den deaktiverede skærm, og så kan du trykke på Stol.

Forresten, hvis din iPhone ikke er helt deaktiveret, er den det deaktiveret i minutter eller timer, kan du prøve at husk din adgangskode og indtast det, når den deaktiverede skærm falmer.